Лозівська районна рада ветеранів святкує 25-річчя. +vd

Людей, які входять до неї, 6 квітня вітали у Районному будинку культури керівники Лозівщини та гості з області.

 

Людей, які входять до неї, 6 квітня вітали у Районному будинку культури. Керівники Лозівщини та гості з області нагородили ветеранів грамотами та порадували подарунками.

Олена Столяренко вже понад 5 років є головою районної ради ветеранів. Жінка каже, що пишається роботою цього об’єднання та людьми, які входять до нього. Вони роблять багато добрих справ. Зокрема, постійно провідують фронтовиків, вдів загиблих воїнів. Записують усі їхні прохання. Ці списки потім передають керівникам району, і ті знаходять можливість допомогти літнім людям. Підтримують ветеранів і спонсори.

Найактивніших членів ради урочисто нагороджували на святковому концерті. Серед відзначених, здебільшого, голови первинних сільських та селищних ветеранських організації. В районі зараз 55 рад. Більшість їхніх голів працюють по 10, а то й 20 років.

Самій організації районна влада та спонсори подарували цифровий фотоапарат та комп’ютерну техніку.

До поздоровлень приєдналися також голови обласних рад ветеранів, афганців та чорнобильців. Ці організації завжди підтримують одна одну.

Шановних гостей лозівчани дивували місцевими талантами. Чимало серед них і ветеранів. На завершення урочистостей ветерани разом з призовниками Лозівщини поклали квіти до Меморіалу Слави — на шану про загиблих героїв.

Анна Скрипник

 

{youtube}NhHhKUXSbAg{/youtube}