Зачепилівський ліцей та кегичівська лікарня отримали подарунки +vd

 

Керівник УПЕК Анатолій Гіршфельд подарував ліцею відеокамеру, а лікарні — чек на ремонт апаратури.

Добро не забувається. До Анатолія Гіршфельда, який багато допомагав людям у період, коли працював народним депутатом IV скликання і був почесним президентом благодійного фонду «Патріот», і досі за допомогою звертаються мешканці округу.

Директор зачепилівського ліцею Валентина Велика написала листа з проханням подарувати школі відеокамеру. Цю техніку Анатолій Гіршфельд і вручив на зустрічі з колективом, яка відбулася 26 квітня. Користуючись нагодою, працівники ліцею попросили гостя допомогти їм розширити спортивний майданчик та придбати шахові годинники і шахи.

Цього ж дня керівник індустріальної групи УПЕК відвідав лікарню Кегичівки. Медична установа потребувала ремонту апарату вентиляції легенів для новонароджених. За словами головного лікаря Центральної райлікарні Анатолія Федорова, апарат життєво необхідний, оскільки народжується дуже багато дітей з патологіями. На ремонт потрібно 20 тисяч. Їх у лікарні немає. На зібранні ж медикам вручили чек на оплату ремонту апарату. Він приїде з ремонту вже 15 травня — у робочому стані.

Аналізуючи прохання, з якими до нього звертаються, Анатолій Гіршфельд дійшов висновку: освіта та медицина – це найпроблемніші галузі у нашому регіоні. Керівник УПЕК пропонує зробити благодійну допомогу за цими напрямками системною, і у тих районах, де пам’ятають роботу фонду «Патріот», відродити його діяльність. Акценти доцільно робити відразу на освіті, медицині та на питаннях, які визначить громада на сходах. За словами Анатолія Гіршфельда, благодійний фонд «Патріоти» розпочне проводити свої сходи вже у травні.

Інна Воробйова

 

{youtube}54A4sYg83mM{/youtube}