Лозівська прокуратура повідомила про зниження рівня злочинності

Вперше за 10 років правоохоронцям вдалося знизити рівень злочинності, запевнив керівник місцевої прокуратури Ігор Білодід.

На території  Лозівщини ці показники на 4 % нижчі, ніж середні по області.

Кількість тяжких кримінальних правопорушень зменшилась більше ніж на 43%, у порівнянні з минулим роком. Однак, умисних вбивств побільшало. Цьогоріч їх скоїли 3, і усі по гарячим слідам розкрили. Правоохоронці зауважили, активно борються і з наркоторгівлею.

«Протягом поточного року до Лозівського суду направили 13 обвинувальних актів за фактом збуту наркотичних  засобів. Всього за результатами досудового розслідування до суду скеровано 300 кримінальних проваджень», – Ігор Білодід, керівник Лозівської місцевої прокуратури.

Ледь не щодня мешканці Лозівщини стають жертвами шахрайств. У одних виманюють гроші за рідних, які начебто опинилися у біді. Інші потерпають від злочинних схем у глобальній мережі, акцентували правоохоронці.

Попри досить гарні показники, роботи поліціянтам та працівникам прокуратури вистачає. У провадженні слідчих знаходиться більше 6 тисяч кримінальних проваджень – нових та з минулих років, по 300 справ на кожного, підсумував  Ігор Білодід.