У лозівській школі №11 вирощують таланти +vd

Кожна дитина з народження обдарована. Це вирішили довести в загальноосвітній школі №11. Тут створили цілу систему з вирощування талантів. 14 лютого підбивали перші цьогорічні підсумки роботи з обдарованими.

У якості ілюстрації досягнень зробили виставку «Світ моїх захоплень». Вона розташувалася відразу на трьох імпровізованих майданчиках. Тут і поробки, і грамоти та медалі учнів, і навіть колекції, зібрані школярами. Окремою яскравою частиною виставки стали роботи, які учні одинадцятої школи виготовили на уроках праці.

Педагоги школи на чолі з директором Олександром Недільком поставили собі мету: наступного року така виставка повинна бути ще ширшою і з більшою кількістю учасників. 

А для того, щоб мета втілилася у життя, вчителі цілеспрямовано працюють. Цього ж дня вони провели спеціальну педагогічну нараду, на якій вирішували, як ще ефективніше працювати з обдарованими. Колектив розділили на групи. Кожна видавала свій рецепт: що повинні робити батьки, вчителі і навіть учні, аби виховати талант.

У педагогічній нараді взяли участь і школярі – учасники Малої академії наук. Вони представили свої роботи. Теми були найрізноманітнішими: від використання комп’ютерів в обслуговуванні пацієнтів поліклінік до звертань до чоловіків у сучасних українських піснях. У кінці цієї незвичної педради побудували будиночок обдарованості одинадцятої школи і озвучили подальший план роботи з талановитими учнями.

Інна Воробйова

{youtube}oc0CvSmwFSk{/youtube}