Лозівські ДАІшники наводитимуть лад біля Центрального ринку щодня +vd

Після депутатських звернень до начальника лозівської міліції на сесії міськради 22 березня інспектори Лозівського відділення ДАІ серйозно взялися наводити лад біля Центрального ринку. У вівторок, 26 березня, вони вийшли штрафувати водіїв, які залишають автівки у заборонених місцях.

У першій половині дня у центрі Лозової — по вул. Володарського біля Центрального ринку — важко проїхати: вздовж обох боків дороги стоять інколи десятки машин. І це попри знак, який забороняє навіть зупинятися на цій вулиці до 15 години.

«Був би законослухняний водій, він би не залишив автомобіль сюди під знаком. Але друге питання: де йому можна залишити автомобіль? На даний момент в центрі міста нема тієї парковки, де можна було б залишити автомобіль та піти на ринок», – говорить Олександр Мухін, старший державтоінспектор Лозівського відділення ДАІ.

Цим виправдовуються і самі водії. Їм не вистачає місця для стоянки. Спійманий на гарячому водій таксі переконував старшого інспектора Андрія Михеєвського, що зупинився лише на декілька хвилин. Але уникнути штрафу правопорушнику не вдалося.

«За дане порушення адміністративний кодекс передбачає адміністративне стягнення в сумі 255-340 гривень», – роз’яснює старший інспектор Лозівського відділення ДАІАдрій Михеєвський.

Якщо таксист не сплатить штраф протягом 15 днів, то сума покарання помножиться на 2.

Як повідомили працівники ДАІ, відтепер рейди у центрі міста будуть проводитись кожного дня.

Анна Красноперова

 

{youtube}z6VbD9WEvYE{/youtube}