Дитячий майданчик на Авилівці потребує ремонту +vd

Три тижні тому до майданчика на Авилівці не можливо було пройти через зарості амброзії. Залізничники траву покосили, за що місцеві мешканці їм дуже вдячні. Але проблема з бур’яном виявилася не такою гострою, у порівняні з тим, що сталося тут на минулому тижні.

Через дірки у споруді дитячого майданчика покалічилися вже дві дитини, розповідають місцеві мешканці. Говорять, дівчинка сильно подряпалася, а хлопець зламав руку. Авилівчанка Світлана свою дитину гратися без нагляду дорослого сюди не відпускає.

«Тому що страшно. Тут вони бігають, воно (конструкція дитмайданчику – ред.) усе ходуном ходить. Ми раділи так майданчику і не думали, що проблема така буде. Тут і так своїми силами намагаємося ремонтувати. Але скільки ж можна?», – говорить авилівчанка Світлана.

Поки не відомо, хто остаточно буде відповідати за дитячий майданчик, говорить головний комунальник Лозової Сергій Костюк. Поки це питання відкрите, з проханнями про ремонт конструкцій він порадив звертатися до управління житлово-комунального господарства і будівництва міськради.

Цю відповідь Сергій Костюк надав сьогодні вранці. А ввечері авилівчани подзвонили до редакції та повідомили, що протягом дня комунальники повністю відремонтували майданчик.

Анна Красноперова

 

{youtube}LeJ_VhKAndc{/youtube}