У лозівських регіоналів вимагали вибачень та кадрових рішень +vd

Вибачень та заміни посадовців у мерії попросили батьківщинівці у лозівських регіоналів. До кадрового питання приєдналися також комуністи.

Усе це обговорили під час круглого міжпартійного столу, у якому взяли участь лідери міських партій та громадських організацій. Засідання провели ввечері 24 лютого за ініціативою ударівця Сергія Коби.

Відкриваючи засідання, міський голова Сергій Степанов попросив лідерів усіх партій, провести вибори Президента України у Лозовій спокійно. За словами мера, у місті все-таки є радикальні прояви. У будівлі, де знаходиться офіс місцевих регіонів, побили вікна.

Лідер міськрадівських ударівців Сергій Коба після останніх змін у Верховній Раді попросив лозівських регіоналів більше дослухатися до місцевої опозиції і підтримувати ініціативи нинішніх правлячих партій країни. 

Батьківщинівці та комуністи заговорили про нових керівників у мерії. На це заступник Лозівського міського голови, регіонал Олександр Неділько заявив, що готовий поступитися посадою, якщо це гарантує мир та спокій у місті. Закликів поміняти мера не було.

Друга половина політичного круглого столу у Лозовій проходила гаряче. Від мера та інших лозівських регіоналів опозиція вимагала вибачень за бездіяльність. До цих вимог батьківщинівці та ударівці повертались знову і знову.

Сергій Степанов не став відповідати за понад три тисячі лозівських однопартійців. Пояснив, що офіційна позиція регіонів буде лише після місцевого з’їзду, а від себе сказав, що проявив малодушність, коли відмовився пом’янути перших п’ятеро загиблих євромайданівців на сесії міськради.
Анна Скрипник

 

{youtube}LdNOUU5fgSM{/youtube}