Басейн «Юності»: ціна ремонту – понад 5 мільйонів гривень +vd

Аби басейн спортшколи «Юність» запрацював, необхідно понад 5 мільйонів гривень. Знайти їх у міському бюджеті або вибити із державного в умовах фактичної війни – складно, зазначив мер Сергій Степанов на зустрічі з батьками вихованців ДЮСШ 13 листопада.

Дорослі на ситуацію зважили, однак жертвувати здоров’ям та спортивними досягненнями своїх дітей, запевнили, не збираються. Планують, писати колективні листи у всі можливі інстанції, і дуже просили місцевих обранців, не забувати про їхній басейн – один із стовпів інфраструктури Лозової.
Під час зустрічі з керівництвом міста батьків запросили до басейну, щоб вони самі оцінили масштаб необхідних робіт. Ремонтувати одну чашу – неправильно, треба робити все у комплексі: оновлювати очисну систему та душові, зазначив Сергій Степанов. Останній раз басейн капітально ремонтували майже 30 років тому.
За словами міськголови, підрядники вже зробили майже половину ремонту – перекрили покрівлю, утеплили фасад і ближчим часом обшиватимуть його будпрофілем. Це можна робити і за мінусової температури, уточнив мер. І нагадав, попри прогнозований немалий дефіцит бюджету, місто цьогоріч виділило мільйон гривень на ремонт басейну «Юності».
На наступний рік лозівські посадовці знову збираються закласти гроші на ремонт басейну. Говорять, з реформуванням самоврядування, зможуть самостійніше розпоряджатися міським бюджетом.

      {youtube}Jmrjd-fNZ7Y{/youtube}