У Лозовій засяяла друга головна ялинка міста +vd

Маленькі та дорослі лозівчани разом з символом 2016 року – веселою мавпочкою, запалили вогні на другій головній ялинці міста. Зелена красуня засяяла біля скверу Шевченка 23 грудня.

Ялинку відкривали студенти Лозівського училища культури і мистецтв. Вони подарували малечі новорічну виставу. В ній весела мавпочка викрала у Діда Мороза чарівний посох та не віддавала його, аби на землю не прийшла зима з морозами та снігом.
На свято прийшли діти різного віку. Деякі зі школярів привели із собою молодших братів та сестер. Діти кажуть, вірять у Діда Мороза та вже замовили йому солодкі подарунки.
Привітати лозівчан з новорічними святами до другої головної ялинки міста прийшли Лозівський міський голова Сергій Зеленський та голова райдержадміністрації Сергій Красноперов. Вони побажали містянам миру, злагоди та веселих свят.
Діти танцювали, співали та водили хороводи разом з казковими персонажами. Наприкінці свята маленькі глядачі отримали подарунки від Діда Мороза та його помічників, і разом з ними запалили новорічну ялинку.

          {youtube}JXQkBsXDGV4{/youtube}