Дошкільнята Лозової взяли участь у фестивалі «Лозівщина має таланти» +vd

Фестиваль «Лозівщина має таланти» пройшов у Лозівський ЗОШ№1. Дошкільнята з дитсадків міста розповідали вірші, танцювали, співали, показували гімнастичні вправи та навіть долучали до виступів своїх батьків. Для деяких хлопців і дівчат це був дебют на сцені.

Маленька Настя прийшла виступати із музичним керівником свого дитсадка Людмилою Савіною. Разом вони обрали українську пісню «Заметушечка». Працювати було легко, поділилася Людмила Савіна, так як її вихованка талановита і вже виступала на сцені Палацу культури. Пісню обрали не випадково, а спеціально для фестивалю талантів.
За виховання талантів педагогам та батькам подякував заступник міськголови Олег Інденко. Начальник відділу освіти міськради Вікторія Урванцева наголосила, тільки у талановитих педагогів ростуть талановиті вихованці. Керівник подякувала і батькам юних обдарувань.
Кращих талантів вирішили не обирати, бо «Лозівщина має таланти» – це фестиваль, а не змагання. Усі маленькі обдарування, які виступали, отримали подарунки – м’ячі та розмальовки.

            {youtube}QWVzIDRZ3xs{/youtube}