Викладачі Лозівського профліцею та ЛФХАДТ отримають премії від ЛКМЗ +vd

На Лозівському ковальсько-механічному заводі визначили 6 викладачів Лозівського професійного ліцею та Лозівської філії Харківського автодорожнього технікуму, які отримають премії від підприємства. Їх вирішили заохотити за високий рівень підготовки молодих спеціалістів. Запропоновані навчальними закладами кандидатури погодили на засіданні стипендіальної комісії ЛКМЗ 18 січня.

Крім викладачів, іменні стипендії з вересня минулого року отримують також 20 кращих учнів та студентів Лозівської філії та профліцею. Щомісяця, протягом навчального року, вони отримують від ЛКМЗ по 500 гривень.

Директори навчальних закладів Ірина Гонтаренко та Віра Рінкман на засіданні стипендіальної комісії запропонували обирати кращих студентів за результатами півріччя, а не цілого навчального року. Тоді, більше студентів прагнутимуть отримувати стипендії, переконані керівники. Директор з персоналу та соцрозвитку ЛКМЗ Ашот Керопов зауважив, ці пропозиції та побажання  візьмуть до уваги.

Нагадаємо, у минулому році керівники навчальних закладів та заводу підписали меморандум, який гарантує виплату стипендій учням та студентам у розмірі 500 гривень протягом навчального року та подальше працевлаштування. 

            {youtube}https://www.youtube.com/watch?v=2-70xdnnNGk&feature=youtu.be{/youtube}