Житлово-управляючу компанію у Лозовій очолив Володимир Бреус

IMG 5075

Заступник Лозівського міського голови Денис Петренко представив керівника колективу сьогодні, 29 березня. Відзначив, що новий директор КП ЖУК – гарний фахівець з великим досвідом роботи на керівних посадах. Десять років Володимир Вікторович був головою Близнюківської районної ради. Побажав успіхів й висловив сподівання, що за його керівництва компанія працюватиме ефективно. Першочергово Денис Петренко просив нового керівника звернути увагу на роботу з боржниками.

Володимир Бреус подякував за довіру керівництву громади. Перші кроки на посаді планує розпочати з аналізу справ на підприємстві, й вже виходячи з результатів вдосконалювати його діяльність. Зробити комунальне підприємство ”Житлово-управляюча компанія” конкурентоспроможним на ринку надання комунальних послуг. Новий керівник переконаний, люди повинні бачити й відчувати за що сплачують.

 Бреус Володимир Вікторович, 1974 року народження, мешканець с. Садове Близнюківського району. У 1998 році закінчив Харківський державний технічний університет сільського господарства, спеціальність – «Обладнання переробних і харчових виробництв», кваліфікація – інженер-механік. У 2002 році закінчив Харківський державний економічний університет, спеціальність – «Державна служба», кваліфікація – магістр державної служби. У 2012 році – Національний університет «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого», спеціальність – «Правознавство», кваліфікація – юрист.

З 23.11.2010 по 07.12.2020 очолював Близнюківську районну раду Харківської області.

Має майже 20 років стажу на керівних посадах.

–>

Джерело: Лозівська міська рада