У Миколаєві водій за добу скоїв 18 ДТП і тікав від поліції

У Миколаєві водій за добу скоїв 18 ДТП і тікав від поліції
У Миколаєві патрульні виявили та затримали водія, який скоїв 18 ДТП по місту, повідомляє пресслужба обласної поліції.

Правоохоронці заявили, що повідомлення про неадекватні дії на дорозі водія автомобіля Ford почали надходити патрульним приблизно о 13:00. Заявники розповідали, що водій білого автомобіля Ford на великій швидкості їде вулицями міста і створює зіткнення з іншими авто.

У поліції повідомили, що менш ніж за 15 хвилин один з патрулів виявив даний автомобіль на одному з проспектів. Авто на великій швидкості рухалося в сторону Корабельного району міста. Водій на вимоги про зупинку не реагував, тому інспектори почали переслідування.

За даними патрульних, зупинити правопорушника вдалося лише шляхом блокування в селі Галицинове, що у Вітовському районі міста. Після зупинки водій вискочив з машини і почав тікати. Однак був затриманий.

У поліції заявили, що 36-річний водій, житель сусідньої області не зміг пояснити патрульним свої дії.

Правоохоронці додали, що у чоловіка були присутні явні ознаки наркотичного сп’яніння, але проходити огляд у встановленому законом порядку він категорично відмовився.

Патрульні склали на водія низку адміністративних матеріалів, а саме: 18 протоколів за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП), 18 протоколів за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), протокол за ч.1 ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння), протокол по ст.122-2 (Невиконання вимоги про зупинку) та постанова у ч.1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явили для перевірки посвідчення водія відповідної категорії) КпАП.

Його подальшу долю вирішуватиме суд.


0