У мережі ідентифікували окупантів, які вбивали та ґвалтували у Бучі – фото

У мережі ідентифікували окупантів, які вбивали та ґвалтували у Бучі - фото

Збройні сили України змогли оперативно ідентифікувати окремі особи російських окупантів, які були так чи інакше причетні до звірств, скоєних у Бучі Київської області. Їхні акаунти в соціальних мережах вже стали надбанням світової громадськості.

Перелік облікових записів кількох окупантів опублікували на Telegram-каналі наших захисників. Надалі список персональних сторінок поповнюватиметься і кожен українець зможе надіслати їм “лист щастя”.

З огляду на ці обставини навряд чи серійні вбивці, загарбники та мародери можуть розраховувати на об’єктивний та гуманний суд. У будь-якому разі відповідальність понесе кожен.

1. “Сьома”

https://instagram.com/goldenmanone?utm_medium=copy_link
Сема.

2. “Жека”

https://m.vk.com/benderrocket

https://instagram.com/benderrocket?utm_medium=copy_link

Женя Таран.

3. Ще один “Жека”

Загарбник у мирному житті.

https://instagram.com/evgeny06036?utm_medium=copy_link

Оскільки окупантам, які або спостерігали за звіриними забавами своїх побратимів, або були безпосередніми учасниками, до них стали масово надходити погрози. Вчорашні кати злякалися цькування і почали закривати акаунти.

Публікуємо фото військових злочинців, які ЗСУ вдалося заскринити.

Окупанти останніми днями свого нікчемного життя.

Військові злочинці на привалі.

Посміхатися лишилося недовго.

Українці закликали всіх, хто має можливість, перетворити життя окупантів на пекло.”Тільки справедлива помста і ніякого прощення, зло має понести покарання”, – пишуть в мережі.

Як раніше повідомлялося, кадри зі звільненої українською армією Бучі шокували не лише громадян нашої країни, а й Захід. Німеччина публічно засудила масові вбивства мирних громадян та заявила, що страшна трагедія під Києвом має зробити відчутні зміни у кожній людині цивілізованого світу.


295