Лозівчани з вулиці Щербакова поскаржилися, що їхня дорога розтанула +vd

Тільки-но пригріло сонце, грунтівка на Щербакова стала болотом. З такою дорогою люди живуть вже понад 50 років. І з нагоди ювілею проблеми взялися її остаточно вирішити. Люди говорять, що не просять у комунальників асфальту. Вони наполягають на більш реальному щебені.

Від минулого тижня для мешканців Щербакова найнеобхідніша річ – калоші. Їх взувають навіть діти. Чоботи вони бережуть для школи.

Коли приїжджає сміттєвіз, говорять мешканці, ховаються за парканом, аби їх не заляпало багнюкою.

Окрім сміттєвозу, розбиту грунтівку можуть осилити лише вантажівки рятувальників та інша спецтехніка. Її саме зганяють на арсенал, який знаходиться поруч. Скоро почнеться гаряча пора у розміновувачів, знають з досвіду люди. А отже їхня грунтівка стане ще більшим місивом.

Тиждень тому, за словами мешканців, комунальники рівняли дорогу трактором. Після тієї чистки вона стала взагалі непрохідною. Померлу бабусю з хати на початку вулиці ледь у багнюку не впустили. Інші літні мешканки жартують, що після такого й вмирати зареклися.

Трактор, який попсував грунтівку на вулиці Щербакова, комунальники не посилали, з’ясував Сергій Костюк, начальник управління житлово-комунального господарства Лозівської міськради. Він доручив дорожникам та відділу благоустрою оглянути цю дорогу. Якщо залізниця дасть відпрацьований щебінь, як у 2012 році для вулиць Фрунзе та 9 травня, то грунтівку, говорить Сергій Костюк, можуть засипати вже цього року .

Анна Скрипник

 

{youtube}W1dDmxn74N4{/youtube}