На Лозівщині родина судиться з колишнім родичем через бійки та знущання +vd

Сім’я Шевченко судиться із колишнім зятем, який, за їхніми словами, знущався над всією родиною та ледве не заколов сина вилами. Обвинувачений зазначив, через те, що його побили колишні родичі, зараз лікується він від нападів епілепсії.

Судова тяганина між колишніми родичами триває з 2014 року, зазначив адвокат потерпілої сторони.Голова родини Володимир Шевченко наголосив, покарання колишній зять не отримує через родича, який працює у правоохоронних органах. На розгляд 14 листопада не прийшли 2 свідки. Через це, судді вирішили скликати ще одне засідання на початку грудня. До цього часупідозрюваний перебуватиме у ізоляторі тимчасового утримання.
За словами адвоката постраждалихЛеоніда Шаповала, чоловік зізнався у деяких обвинуваченнях. Правозахисник зазначив, пояснення вже опитаних свідків поки на користь родини Шевченко. Позивачі сподіваються, що справу доведуть до кінця і їхнього кривдника покарають. За перебігом подій стежитимуть журналісти «ТРК Сігма», про результат справи ми розповімо у новинах.

    {youtube}IJANqj1_fgQ{/youtube}