Ми трохи переїхали

Дорогі і милі наші відвідувачі! Це так чудово, що ви залишаєтеся з нами у новому, 2014 році!

В останні дні старого року сайт пережив купку перебудов і переїздів, це було не зовсім так, як нам хотілося, і не зовсім від нас залежало. Але! Є і приємні речі.

По-перше, ми переїхали на інший сервер з іншим рівнем підтримки. Для вас це означає, що сайт працюватиме більш стабільно (ми дуже на це сподіваємось). Можливо, навіть швидше (а цього нам дуже хочеться). 

По-друге, заразом ми зробили невеличку перестановку всередині сайту. Найвідчутніший момент – це коментарі. Тепер вони набагато функціональніші і цікавіші: ви знову можете оцінювати чужі висловлювання і формувати їм рейтинг 😉 Подобається – заплюсували, не подобається – мінусуйте, одна оцінка з одного ІР.

Попереду в нас ще купа роботи. Необхідно повернути календар, підправити зовнішній вигляд статей, додати кілька маленьких, але важливих кнопок. Руки не доходять – але їх потрібно довести – до реалізації ідеї з мапою відкритих люків у Лозовій.

І ви можете допомогти. Нам потрібні відгуки: що працює, а що ні, що змінилося у кращий бік, а що вам не подобається, яких можливостей вам не вистачає на нашому сайті. Будь-яка думка цінна. Обіцяю плюсувати кожен відгук! 🙂

ПС: Дякую гуглу за допомогу у пошуку картинок.