Що таке юридичний аутсорсинг?

Юридичний супровід може знадобитися підприємцю на будь-яких етапах діяльності, починаючи з дня державної реєстрації власного бізнесу. Кваліфікований юрист – це персональний консультант з багатьох поточних питань: підписання угод, вирішення трудових конфліктів, підготовки документів, які стосуються поточної діяльності підприємства. Саме юрист може представляти інтереси Вашої компанії під час проведення перевірок, а також, у разі потреби, виступати від Вашого імені в суді.

Представники малого та середнього бізнесу не завжди мають фінансову можливість найняти працівника в штат, адже зарплати професійних юристів з великим досвідом роботи – одні з найбільш високих на сучасному ринку. Саме тут приходить на допомогу юридичний аутсорсинг. Це – ведення юридичних справ Вашої компанії віддалено, на основі договору.

(Детальніше про юридичний аутсорсинг: читати)

Переваги юридичного аутсорсингу:

  • Можливість як довготривалої співпраці, так і надання разових послуг;
  • Висока кваліфікація юристів, наявність практичного досвіду у різних галузях;
  • Комплексний підхід до справ Вашої компанії (у разі необхідності);
  • Більш низька вартість у порівнянні з наймом штатного спеціаліста.

Послуги юридичного аутсорсингу надаються фізичним особам-підприємцям, компаніям з українськими та іноземними засновниками. Вартість такої співпраці розраховується індивідуально, а також залежить від цінової політики компанії, в яку Ви звертаєтеся. Тож рекомендуємо порівняти між собою різні варіанти, щоб обрати оптимальний. І не забудьте почитати відгуки про компанію!

Юридичний аутсорсинг: чи існують ризики?

Дуже часто, власники компаній ставляться до аутсорсингових спеціалістів насторожено, хвилюючись про конфіденційність даних власного підприємства. Проте співпрацюючи з надійною компанією, яка добре зарекомендувала себе на регіональному ринку, Ви страхуєте себе від такої можливості. Усі нюанси співпраці будуть прописані в договорі, а конфіденційність – це обов’язкова умова абсолютно завжди. Ваші дані будуть в цілковитій безпеці.

Зверніть увагу: найчастіше, контракти на регулярний бухгалтерський аутсорс підписуються на 1 рік. Фіксована оплата здійснюється щомісячно. У деяких випадках, компанії працюють за передоплатою. Та, для власного спокою, не вносьте оплату, допоки контракт не буде підписано обома сторонами. 

Бажаємо успіху!