У Лозовій відзначили роковини Чорнобильської трагедії

09

Сьогодні, 26 квітня, з нагоди 35-ї річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції керівники Лозівської тергромади, районної державної адміністрації, районної ради, учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та помічниця народної депутатки України Юлії Світличної поклали квіти до Пам’ятного знаку та вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих ліквідаторів.

Мітинг провели з дотриманням усіх карантинних обмежень на Алеї пам’яті закладеної у день десятиріччя аварії на Чорнобильській АЕС.

На адресу ліквідаторів, які ціною свого життя і здоров’я зупинили поширення страшної трагедії ХХ століття, звучали слова щирої вдячності та побажання міцного здоров’я, довголіття,  життєвої енергії, сімейного затишку, добра й злагоди.

Заходи щодо відзначення 35-ї річниці з дня Чорнобильської трагедії проходитимуть в онлайн-режимі в освітніх закладах. У соціальних мережах на сторінці «Історичний клуб ім. Д. І. Яворницького» усі бажаючі можуть переглянути тематичну екскурсію «Чорнобильська катастрофа: вчора, сьогодні, завтра» Лозівського краєзнавчого музею.

–>

Джерело: Лозівська міська рада