Пішов із життя КОБИЛЯКОВ Олександр Васильович

kobilyakov З глибоким сумом Лозівська міська рада та її виконавчий комітет повідомляє, що на 66 році пішов з життя КОБИЛЯКОВ Олександр Васильович.

 Олександр Васильович народився в смт. Кегичівка Кегичівського району Харківської області. З 1963 року по 1973 рік навчався в Кегичівській середній школі. Потім – в Хмельницькому вищому артилерійському командному училищі, яке закінчив у 1977 році.

 Олександр Васильович з 2004 по 2008 рік очолював управління у справах цивільної оборони міста Лозова. Потім до 2012 року обіймав посаду начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій, режимно – секретної та мобілізаційної роботи Лозівської міської ради Харківської області. Кобиляков О.В. – полковник МЧС України.

 За забезпечення ліквідації наслідків надзвичайної події на території Лозівського району Харківської області, в 2008 році, Олександр Васильович був нагороджений Почесною відзнакою Харківської обласної ради «Слобожанська слава». Очолюваний Олександром Васильовичем Кобиляковим відділ, у 2007 році, відзначено Дипломом ІІІ ступеня Головного управління з питань надзвичайних ситуацій Харківської облдержадміністрації серед структурних підрозділів міськвиконкомів Харківської області.

 Лозівська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким.

–>

Джерело: Лозівська міська рада