«Тупа вівця»: у готелі в Карпатах побили туристів через зауваження про сніданок

У Карпатах в одному із готелів нібито побили туристів з Києва через зауваження про несмачний сніданок. Згодом їх хотіли ще і виселити.

Про це повідомляють “Вікна”.

Туристи розповіли, що їхня компанія із 8 друзів приїхала в Карпати відпочивати на свята. За проживання у готелі та сніданки вони заплатили 80 тис. грн. Проте одній із дівчат не сподобався омлет і вона попросила його замінити. На це адміністраторка закладу повідомила, що зі стравою все добре, бо вона сама її щодня їсть.

“Я сказала, що мені не сподобався сніданок і чи можна замінити. Вона сказала, щоб ми завтра обрали інший і нічого змінювати не будуть”, – каже туристка Юлія Соловйова.

“Адміністраторка сказала, “те, що вам не сподобався омлет, це ваші проблеми. Я його куштую кожного ранку і мені все подобається”. Розвернулась і пішла”, – додає інша відпочивальниця.

Одна із туристок каже, що тоді вона обізвала адміністраторку “тупою вівцею”.

Після сніданку туристки пішли скаржитись на рецепцію готелю через погане обслуговування. Проте там у них знову стався конфлікт.

“Подруга почала її знімати і вона просто вибігла із рецепції та схопила її за волосся”, – каже відпочивальниця Христина Райгородська.

Тоді дівчат почали захищати їхні хлопці, проте працівники готелю одразу нібито накинулись і на них. На місце події викликали поліцію та медиків.

Після бійки адміністрація готелю хотіла їх виселити, проте відмовилась повертати гроші за відпочинок. Тоді туристи ще раз викликали поліцію та залишились мешкати в готелі.

У готелі коментувати інцидент відмовились. Туристи та адміністрація готелю написали заяви до поліції. Правоохоронці встановлюють обставини події.


1 655