Відбір ведучих для нової лозівської телепрограми “Тинейджер” завершився +vd

Два дні — 11 та 12 червня — тривав відбір ведучих для нової програми телеканалу “Сігма” “Тинейджер”. Анкети на участь у кастингу заповнили майже 30 підлітків. Претендентам — від 13 до 16 років.

Заради участі у відборі п’ятеро дівчат приїхали аж з Краснопавлівки. Одна з них, Оля, готова навіть переїхати до бабусі у Лозову, якщо її оберуть ведучою.

За день до проб у студії усі дівчата й хлопці отримали текст і мали його вивчити. Майбутні ведучі розповідають його перед камерою і режисером програми Оленою Коваленко. Вона допомагає, підказує, як краще сісти, пояснює, як має вести себе ведучий.

Головний критерій, за яким буде здійснюватися відбір, говорить Олена Коваленко,- це природність і невимушеність. Для багатьох це виявилося складно. Особливо для тих хлопців і дівчат, які звикли вести шкільні вечори і перемагати у конкурсах читців. Їх підводить зайва театральність, зауважує режисерка.

Але тих дітей, які відповідають вимогам проекту, виявилося багато, додає Олена Коваленко. Про те, хто пройшов відбір і увійшов до команди ведучих програми “Тинейджер”, стане відомо 17 червня.

Валерія Гецко

 

{youtube}8UhtnzAWVH8{/youtube}