Юлія Світлична привітала жителів Лозової з Днем міста

Наприкінці робочої поїздки до Лозівського району голова ХОДА взяла участь у святкових заходах з нагоди Дня Лозової та 75-річчя визволення Лозівщини від нацистських загарбників.

Керівник області подякувала ветеранам Другої світової війни за те що вони і в бою, і в тилу наближували мир на нашій землі.

«Сьогодні їхні онуки на сході нашої держави відстоюють нашу незалежність, щоб ми могли розвиватися. А для цього в нас є все – і підтримка Президента, і зміцнені місцеві бюджети, і бажання робити Лозівщину і Харківщину кращою», – сказала Юлія Світлична.

Вона також зазначила, що Лозівський район і надалі матиме підтримку обласної влади в реалізації проектів розвитку інфраструктури.

«Будемо проводити ремонті роботи і укріплювати сферу ЖКГ, охорони здоров’я, навчальні заклади, особливу увагу приділимо розвитку соціальної сфери. Цього року на Лозівщині виконується ремонти та реконструкції біля 30 об’єктів. У наступному році будемо збільшувати кількість об’єктів, – сказала голова ХОДА. – Завдяки ініціативі Президента кошти надходять на місця, тож маємо зміцнені місцеві бюджети і можемо планувати та реалізовувати  ті проекти, на які люди чекали десятиріччями».

Лозівський міський голова подякував керівнику області за увагу до Лозової та своєчасну допомогу вирішення проблемних питань.

«Я вдячній Юлії Олександрівні за те що вона робить все, щоб Лозівщина розцвітала та наша Слобожанщина була першою. Лозівчани знають, скільки вона особисто зробила для вирішення проблемних питань зі сфери ЖКГ міста – це і реконструкція південного колектору, і водогін по вул. Говорова. Завдячуючи роботі команди обласної адміністрації, впевнений, до наших родин прийде добробут».

У ході свята Юлія Світлична передала сертифікат на отримання грошової компенсації для придбання житла за державною програмою мешканцю Лозової – афганецеві Олегу Папіну. Також керівник області вручила паспорт на морозильну камеру для дитячого будинку сімейного типу Світлани Восколович. У липні цього року ДБСТ отримав новий будинок у Лозовій за державної програмою.

Крім того, голова ХОДА вручила державні нагороди та почесні відзнаки обласної адміністрації заслуженим працівникам району.